Nyt Netflixissä: Kertakaikkisen loistava rikoselokuva! Vastanäyttelijä piti kollegaansa hulluna

IMDb-arvosana on 7,7.

7.8.2023 07:00

Netflixistä löytyy Mike Newellin ohjaama upea mafiaelokuva nimeltään Operaatio Donnie Brasco (1997). Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo peitetehtävissä toimivasta poliisista Joseph D. Pistonesta (Johnny Depp), joka lähetetään narauttamaan New Yorkin mafiosoja.

Elokuvan alussa hän onnistuu hurmaamaan yhden mafiosoista, Al Pacinon esittämän Lefty Ruggieron, ja hiljalleen Pistonen mafiaura alkaa sujua jo melkein liiankin hyvin. Tämä puolestaan aiheuttaa huolta hänen työnantajassaan – puhumattakaan hänen vaimostaan.

Timantteja tarkistamassa.

Depp tekee elokuvassa yhden parhaimmista rooleistaan. Joskus Depp on nähty kenties hiukan liioittelevissa rooleissa, mutta tällä kertaa hän näyttää kyntensä ilman maskeerauksia tai ylinäyttelyä. Myös Al Pacino tekee täyden kympin suorituksen.

Depp kertoi Varietyn haastattelussa, että ei ainoastaan ihaillut Pacinon kykyjä näyttelijänä, mutta piti elokuvaikonia myös aidosti hulluna.

– Mainitsin siitä hänelle, ja täydellisellä ajoituksella Al vastasi takaisin: ”Joo, etkö tiennyt sitä?”

– Sen jälkeen Pacino heitti toisen täsmäohjuksen: ”Tiedätkö, olet melko *itun outo itsekin.”, Depp muisteli Pacinon sanoneen.

Alla elokuvan traileri.

Lue myös: Seksiobjektiksi itsensä tuntenut Charlize Theron täytti 48 vuotta – tältä upea tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Vanity Fair

Lisää luettavaa