Nyt Netflixissä: korkealentoinen selviytymistrilleri vuodelta 2020 – katsoja huomaa välillä puristavansa tuolin käsinojia

Kolmen tähden jännäri.

Horizon Line (2020) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Ruotsalaisen Mikael Marcimainin ohjaama selviytymistrilleri kertoo entisestä pariskunnasta, jotka lentävät pienkoneella ystäviensä häihin trooppiselle saarelle. Kesken lennon pilotti kuolee sydänkohtaukseen, ja kaksikko jää keskenään lentokoneeseen. Heillä ei ole viestintävälineitä, tietoa olinpaikastaan eikä käsitystä, miten koneella voi laskeutua. Lisäksi pelottava myrsky lähestyy konetta.

Pääosissa nähdään Allison Williams ja Alexander Dreymon.

Episodin arviossa Horizon Line sai kolme tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Perusajatus ja sen toteutus on yhtä höpsö ja keinotekoinen kun pariskunnan kohtaamat uhat vuotavasta polttoaineletkusta uhkaavaan myrskyyn. Logiikka ja luonnonlait heittävät välillä häränpyllyä, jos elokuvan tapahtumat niin vaativat. Kaikki käänteet pohjustetaan niin rautalangasta vääntämällä, että hyvä ettei kertojaääni vielä selosta asioita sitä mukaa, kun ne tapahtuvat kuvassa.”

”Silti Horizon Line onnistuu väkisin tuottamaan mekaanista jännitystä, ja katsoja huomaa välillä puristavansa tuolin käsinojia odottaessaan sankarien selviämistä jälleen uudesta koettelemuksesta.”

Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut