Nyt Netflixissä: Näyttelijättären ura kääntyi laskuun ohjaajan haukkumisen vuoksi – itse leffat melko turhia scifi-paukutteluja

Eivät nämä kovin mielenkiintoista viihdettä ole.

4.11.2021 12:00

Netflixissä on nyt elokuva Transformers (2007). Myös elokuvan jatko-osat Transformers 2: Kaatuneiden kosto (2009), Transformers 3: Kuun pimeä puoli (2011) sekä Transformers: Viimeinen ritari (2017) lisättiin palveluun.

Tarinoissa käydään taisteluita mekaanisten, ulkoavaruuden robottien välillä. Rymistely autobotien ja decepticonien välillä tapahtuu Maapallolla, joten heistä on vaaraa myös ihmiskunnalle. Onneksi toinen osapuoli roboteista on ihmisystävällistä sorttia.

Ensimmäisen elokuvan ohjaajana toimii Michael Bay. Tähtinä Megan Fox ja Shia LaBeouf.

Aikoinaan levisi tietoja, että Megan Foxin puheet Michael Baysta olisivat aiheuttaneet sen, ettei Foxia nähty enää kolmannessa elokuvassa. Fox kutsui Bayta julkiseksi Hitleriksi. Raportoidusti Bay ei kuitenkaan ollut potkujen takana vaan Steven Spielberg. On myös arveltu, että Foxin työtilanne Hollywoodissa heikkeni puheiden vuoksi. Alla traileri.

Lue myös: Nyt HBO Maxissa: Yli 10 palkintoa saanut eroottinen elokuva – naisopettaja päätyy nuoren miehen kanssa seksin lumoihin – Episodi.fi

Lisää luettavaa