Nyt Netflixissä: Paluu brittihovin pyörteisiin – hittidraaman odotettu viides kausi on täällä

Kaikki uudet jaksot katseltavissa heti.

9.11.2022 10:00

The Crown on noussut yhdeksi Netflixin menestyneimmistä sarjatapauksista edellisten neljän tuotantokautensa aikana. Nyt brittihoviin ja kuningatar Elisabethin elämän pyörteisiin päästään sukeltamaan viidettä kertaa – sarjan uusin kausi on lisätty Netflixiin katseltavaksi tänään keskiviikkona 9. marraskuuta.

Uusi tuotantokausi jatkaa hovin tarinaa vuosituhannen taitteessa. Kuningattaren rooliin astuu tällä kertaa Harry Potter -elokuvista tunnettu Imelda Staunton. Elisabethina on aiemmilla kausilla nähty Claire Foy sekä Oscar-voittaja Olivia Colman.

The Crownin viidenneltä kaudelta löytyy yhteensä kymmenen jaksoa. Lähes koko näyttelijäkaarti on jälleen uusittu ja mukana nähdään tällä kertaa pääosaa esittävän Stauntonin lisäksi esimerkiksi Leslie Manville (Rouva Harris lähtee Pariisiin), Jonathan Pryce (Game of Thrones), Johnny Lee Miller (Elementary), Dominic West (The Wire) ja Elizabeth Debicki (The Great Gatsby).

Sarja on uusittu jo myös kuudennelle ja viimeiselle tuotantokaudelle. Nyt esitellyt uudet näyttelijät jatkavat rooleissaan sarjan loppuun asti.

Alla The Crown -traileri.

Lisää luettavaa