Nyt Netflixissä: Riemastuttava supersankarileffa – tähti sai pienestä roolista käsittämättömän palkkion

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 92.

2.4.2023 18:00

Netflixiin on lisätty Spider-Man: Homecoming (2017).

Captain America: Civil Warin tapahtumien jälkeen sijoittuvassa supersankarielokuvassa Peter Parker palaa arkeen seikkailtuaan Iron Manin ja muiden sankareiden kanssa. Parker tasapainottelee high schoolin ja supersankarina olemisen välillä, mutta päänvaivaa aiheuttaa Korppikotka-niminen pahis, joka myy vaarallisia aseita rikollisille.

Jon Wattsin ohjaustyön pääosissa nähdään Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Laura Harrier, Jon Favreau, Zendaya ja Jacob Batalon.

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 92. Spider-Man: Homecoming sai Episodin arviossa neljä tähteä.

Spider-Man: Homecoming on paras Hämisleffa, ja Holland on sarjakuville uskollisin Peter Parker. Homecoming on suorastaan riemastuttava sarjakuvaelokuva. Se on vauhdikas, paikoittain hykerryttävän hauska, jännä ja onnistuu jopa yllättämään kohtauksilla, jotka ohjaaja Watts on lainannut sellaisista kulttielokuvista kuten Vaihdetaan vapaalle, Ferris ja The Breakfast Club. Keaton onnistuu tuomaan Korppikotkaansa oikeaa inhimillisyyttä, eikä hahmo ole vain kasvoton uhka, vaan oikeasti Marvel-maailmojen parhaita pahishahmoja”, kirjoitettiin arviossa.

Triviana voidaan mainita, että Robert Downey Jr. sai roolistaan Tony Starkina komean tilipussin, vaikka hänellä oli ruutuaikaa vähän alle kahdeksan minuuttia. Downey Jr. sai palkkioksi 15 miljoonaa dollaria.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa