Huomenna Netflixissä: Viiden tähden kauhuleffa vuodelta 2017 – ”palauttaa uskon amerikkalaiseen kauhuelokuvaan”

Vainoharhaista laatukauhua.

Päivitys 28.2.2019, klo 17:55: Jutussa oli alun perin virheellinen tieto, että elokuva lisättiin Netflixin valikoimaan tänään. Ajankohta on korjattu oikein.

It Comes at Night (2017) lisätään Netflixin valikoimaan 1. maaliskuuta.

Trey Edward Shultsin ohjaama kauhuelokuva kertoo maailmasta, jossa on valloillaan vaarallinen tauti. Tarinan keskiössä on Paul, joka elää perheensä kanssa syrjäisellä metsämökillä. Paikalle saapuu toinen epätoivoinen perhe hakemaan turvaa, ja pian vainoharhaisuus ja epäluottamus alkavat nakertaa perheiden välejä.

Pääosissa nähdään Joel Edgerton, Carmen Ejogo, Kelvin Harrison, Jr., Christopher Abbott ja Riley Keough.

It Comes at Night sai Episodin arviossa viisi tähteä. Alla on ote arviosta.

It Comes at Night on lajityyppinsä helmi. Kauhuelokuvia tuotetaan Yhdysvalloissa paljon, sillä ne ovat halpoja tehdä, ja pikkuhittikin tuo usein budjettiin sijoitetut rahansa moninkertaisesti takaisin. Tosin taiteellisessa kunnianhimossakin tingitään lähes yhtä usein, ja kriitikoiden arviot ovat sen mukaisia. It Comes at Night on sen sijaan poikkeus. Sekin on tehty pikkubudjetilla, mutta siinä ei ole käytetty halpoja kikkoja eikä kliseitä. Get Outin ja The Witchin ohella It Comes at Night palauttaa uskon amerikkalaiseen kauhuelokuvaan. Nämä kolme elokuvaa ovat täysin erilaisia, mutta niitä yhdistää tekijöiden lahjakkuus ja tinkimätön tyylitaju.”

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut