Nyt Prime Videossa: Vuoden 2022 paras elokuva – scifi-leffan tapahtumia on mahdoton pukea sanoiksi!

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 94.

4.12.2023 20:00

Amazon Prime Videon valikoimaan on lisätty Everything Everywhere All at Once (2022).

Daniel Kwanin ja Daniel Scheinertin, yhteisnimellä Daniels, ohjaama scifi-toimintaseikkailu kertoo kiinalaisamerikkalaisesta naisesta, joka ei kykene hoitamaan verojaan. Nainen päätyy hullunkuriseen seikkailuun, jossa hän, ja ainoastaan hän, kykenee pelastamaan maailman tutkimalla elämäänsä liittyviä multiversumeja.

Pääosissa nähdään Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, Jenny Slate, Harry Shum Jr., James Hong ja Jamie Lee Curtis.

Everything Everywhere All at Once putsasi pöydän Oscar-gaalassa ja voitti seitsemän Oscaria: paras elokuva, ohjaus, naispääosa, miessivuosa, naissivuosa, alkuperäiskäsikirjoitus ja leikkaus.

Everything Everywhere All at Oncen Rotten Tomatoes -prosentti on 94. Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä.

Everything Everywhere All at Once on metaelokuva, joka sotkee perhedraamaa, parisuhdekomediaa, äiti-tytär-rakkautta ja päätöntä toimintaa mestarillisesti sekaisin. Tästä rakastettavasta sekasotkusta on vaikea tehdä juonipaljastuksia, koska sen tapahtumia on suorastaan mahdoton pukea sanoiksi, mutta ainakin se on koskettava, hauska, vauhdikas, hullu ja lämmin kokemuselokuva. Ei tätä muuten voi oikein selittää”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia