Nyt riisutaan ja paljastellaan – illan leffan päätähti on entinen strippari!

IMDb-arvosana on 6,1.

20.11.2022 10:36

Illalla nähdään televisiosta strippausta Magic Mike -elokuvan tyyliin. Ohjaajana toimii Steven Soderbergh.

Tarinassa veteraanistrippari Magic Mike esittelee The Kid -nimiselle uudelle tulokkaalle miestanssijan ammatin iloja ja vaaroja.

Episodin arvostelussa elokuva sai peräti neljä tähteä:

Magic Mike ei kuitenkaan ole mitään paidattomista ja tiukkapeppuisista miehistä kertovaa silmänruokaviihdettä vaan todentuntuinen draama viihdebisneksestä, jolla on ruma kääntöpuoli. Näyttävät shownumerot pamputtavine poliiseineen ja letkua heiluttavine palomiehineen on toteutettu huolella. Lavanumeroiden näyttävä koreografia ja alati vaihtuvat puvut muistuttavat paikoin enemmän musikaaliesityksiä kuin strippausta. Miken ja Adamin tarina ja se, mitä tapahtuu lavan ulkopuolella, on kuitenkin elokuvan ydin.”

Leffan tähti Channing Tatum on ollut oikeasti strippari. Mies paljasti asian aikoinaan sen kummemmin nolostelematta. Tähti kuitenkin arveli, ettei suosittele ammattia kenellekään – huolimatta Magic Mike -elokuvien glamourista. Näyttelijän mukaan alalla on pimeä ja likainen puolensa. Tähti kertoikin tehneensä ”paljon sopimattomia asioita dollarin seteleiden vuoksi.”

Tatum toimi stripparina aikoinaan Floridassa 1990-luvulla. Kokonaisuutena Tatum sanoi kuitenkin ajan olleen hyvää. Silti hän oli tyytyväinen, että siirtyi eteenpäin elämässään. Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 20.11.2022 klo 21.00, YLE TV2

Lue myös: Disney pohti Chris Hemsworthin diagnoosin pimittämistä – aikoo hidastaa ja jäädä lomalle – Episodi.fi

Lähde: Daily Telegraph

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa