Nyt SkyShowtimessa: Ben Affleck näyttää kykynsä ohjaajana – näyttelijätär oli liian hyvä roolissaan sillä vartija esti pääsyn kuvauksiin

IMDb-arvosana on 7,6.

5.6.2023 20:30

SkyShowtimessa on nyt elokuva Gone Baby Gone (2007). Enemmän näyttelijänä tunnettu Ben Affleck todisti elokuvassa osaavansa myös ohjata elokuvia.

Amanda-niminen pikkutyttö katoaa bostonilaisesta lähiöstä ja murheen murtama täti palkkaa avuksi etsintöihin etsiväpariskunta Patrick Kenzien ja Angie Gennaron.

Äidin vastahakoisuus auttaa tutkinnoissa ei edistä Amandan kohtalon selvittämistä, eikä asiaa paranna, että viranomaisia edustavat rikosetsivä Remy Bressant ja poliisipäällikkö Doyle, joka on kokenut oman lapsensa katoamisen, eivät tunnu luottavan etsivien ammattitaitoon.

Sieppaus paljastuu pian osaksi isompia rikoskuvioita ja siitä kasvaa järkyttävä ja monia käänteitä sisältävä trilleri.

Ohjaajana Ben Affleck. Näyttelijöinä Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman, Ed Harris, John Ashton sekä Amy Ryan.

gone baby gone

Amy Ryan ja Casey Affleck.

Amy Ryan näytti ja kuulosti niin vakuuttavalta Dorchesterin työväenluokan äidiltä, että vartija luuli häntä ensimmäisenä kuvauspäivänä faniksi, eikä päästänyt häntä kuvauspaikalle. Yksi tuottajista lopulta huomasi hänet, mutta Ryan myöhästyi parikymmentä minuuttia. Tapaus varmisti Ryanille, että hänen Bostonin aksenttinsa oli realistinen. Alla traileri.

Lue myös: Tältä näyttää Hämähäkkimies-elokuvien tulevaisuus – jatko ei jääne kiinni ainakaan Tom Hollandista – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Aiheeseen liittyen

Lisää luettavaa