Tältä näyttää Hämähäkkimies-elokuvien tulevaisuus – jatko ei jääne kiinni ainakaan Tom Hollandista

Spider-Man 4 on jo tuloillaan.

5.6.2023 10:47

Hämähäkkimiehen fanit kiittivät, kun selvisi neljännenkin elokuvan olevan tuloillaan. Siinä nähdään jälleen pääosassa nykyinen Hämis-näyttelijä Tom Holland, 27.

Holland antoi nyt ymmärtää haastattelussa olevansa valmis jatkamaan vielä pitkään – kunhan tietyt ehdot täyttyvät.

– Luulen, että niin kauan kuin voimme tehdä oikeutta Peter Parkerille, hän kertoi Entertainment Tonightille.

– Niin kauan kuin pystymme parantamaan, tekemään elokuvista parempia ja lisäämään niiden merkitystä, saavun paikalle.

– Olisi tyhmää sanoa, että en olisi onnekkain elossa oleva tyyppi, jos saisin tehdä sen uudelleen. Asioita on meneillään, mutta meidän on vain odotettava ja katsottava mitä tapahtuu, Holland tuumi.

Spider-Man: No Way Home oli valtava menestys, joten ei ihme että sille halutaan jatkoa. Spider-Man 4:n tekemisestä ilmoitti Marvel-pomo Kevin Feige aiemmin tänä vuonna. Hollandista tulee samalla ensimmäinen Hämis-tähti, joka on tehnyt pääosaominaisuudessa neljä elokuvaa.

Hämähäkkimies-leffojen uusi kukoistus alkoi Marvelin astuessa niiden kehittäjän paikalle Sonyn sijaan. Andrew Garfieldin aikana elokuvat olivat monien mielestä hiukan hakoteillä, tosin syynä ei voine pitää Garfieldia.

Lue myös: Sonyn Amy Pascal raivostui Marvelin Kevin Feigelle kysyttyään neuvoa Spider-Manista – heitti leivällä vastauksen kuultuaan – Episodi.fi

Lue myös: Lehtiväite: Natalie Portman erosi miehestään ja palasi yhteen – sitten mies petti 25-vuotiaan ilmastoaktivistin kanssa – Episodi.fi

Lähde: Metro, Inverse

Lisää luettavaa