Lehtiväite: Natalie Portman erosi miehestään ja palasi yhteen – sitten mies petti 25-vuotiaan ilmastoaktivistin kanssa

Avio-ongelmat olivat uuden leffan kuvauksissa ”julkinen salaisuus”.

3.6.2023 14:00

Hollywood-tähti Natalie Portmanin, 41, suhde mieheensä vaikuttaa olevan hyvin myrskyinen. Portman tapasi ranskalaisen tanssijan Benjamin Millepiedin aikoinaan Black Swan -elokuvan kuvauksissa vuonna 2009, jonka jälkeen Millepied jätti tuolloisen naisystävänsä aloittaakseen suhteen Portmanin kanssa.

Millepied ja Portman päätyivät naimisiin vuonna 2021, ja he hankkivat myös kaksi lasta. Toinen lapsista on 12- ja toinen 6-vuotias.

Page Sixin mukaan mukaan pari erosi viime vuonna, mutta he saivat välinsä kuntoon. Välien kuntoon saattamisen jälkeen Millepied kuitenkin väitetysti petti Portmania 25-vuotiaan ilmastoaktivistin Camille Etiennen kanssa.

Millepiedistä on levinnyt valokuvia, joissa hän viettää aikaa Ranskassa nuoren naisen kanssa. Tästä huolimatta hän ja Portman eivät ole tiettävästi ainakaan vielä eronneet.

Camille Etienne Cannesissa tänä vuonna. AOP

– He eivät ole eronneet ja yrittävät saada asioita selvitettyä, lähde kertoi Page Sixille.

– Ben tekee kaikkensa, jotta hän saisi Natalien antamaan hänelle anteeksi. Hän rakastaa häntä ja heidän perhettään, lähde jatkoi.

Lähde kertoi niin ikään Portmanin olevan erittäin yksityinen ihminen, ja että hän keskittyy nyt suojelemaan lapsiaan. Portmanin avio-ongelmat ovat kuitenkin väitetysti olleet ”avoin salaisuus” jo viime vuoden lopulla elokuvan May December kuvauksissa.

Natalie Portman ja Benjamin Millepied Thor Love and Thunder -elokuvan näytöksessä Lontoossa heinäkuussa 2022. AOP

Lähde kertoi Millepiedin romanssin 25-vuotiaaseen olleen ”valtava virhe”, joka oli ”lyhytaikainen, ja se on ohi”. Portman sai väitetysti tietää miehensä seikkailusta maaliskuussa.

Ilmastoaktivisti Camille Etienne on hyvin tunnettu, ja hän on toisen ilmastoaktivistin Greta Thunbergin ystävä. Etienne on tehnyt lyhytelokuvia ja kirjoittanut kirjan ympäristöasioista.

Alla näyte Portmanin elokuvasta May December, jonka ohjaajana toimii Todd Haynes. Näyttelijöinä Portmanin lisäksi myös Julianna Moore ja Charles Melton. May December kertoo näyttelijättärestä, joka tekee taustatyötä vanhasta, maata vavisuttaneesta julkisesta romanssista.

Lue myös: Natalie Portman saa eniten palautetta 90-luvun Leon-elokuvasta – sanoi nyt leffan olevan vaivaannuttava – Episodi.fi

Lähde: Page Six

Lisää luettavaa