Heat 2 on tulossa! Michael Mann kehittää jo leffaa

Michael Mann saattaa palata ehkä parhaimman elokuvansa pariin.

5.4.2023 16:03

Entertainment Weekly kertoo varmistaneensa, että muun muassa Miami Vice -sarjasta ja Heat-elokuvasta tunnettu ohjaaja Michael Mann on aloittanut Heat 2 -elokuvan aikaisen vaiheen tuotannon. Hän käy parhaillaan neuvotteluja Warner Brosin kanssa elokuvan tekemisestä.

Heat 2 perustuisi Mannin ja Meg Gardinerin kirjoittamaan kehuttuun kirjaan, jonka he julkaisivat viime vuonna. Kirja sijoittuu aikaan ennen Heat-elokuvan tapahtumia, mutta myös sen jälkeen. Heat 2 olisi todennäköisesti niin ikään sekä esiosa että jatko-osa – eli se kertoisi myös Heatin jälkeisistä tapahtumista.

Heat (1995).

Elokuvasta on liikkunut viime aikoina enemmänkin väitteitä. Deadlinen mukaan Mann olisi keskustellut roolista Adam Driverin kanssa, joka näyttelee myös Mannin tulevassa elokuvassa Ferrari.

Hän näyttelisi nuoren Neil McCauleyn roolin, jota esitti ansiokkaasti Heat-elokuvassa Robert De Niro. Entertainment Weeklyn lähteen mukaan Driveria ei kuitenkaan olisi kysytty rooliin, joten tilanne on hänen osaltaan vielä epäselvä.

Alkuperäinen Heat on rikoselokuvien klassikko. Sen näyttelijöinä nähtiin De Niron lisäksi muun muassa Al Pacino, Val Kilmer, Jon Voight, Tom Sizemore, Amy Brenneman, Kevin Cage, Ashley Judd ja Natalie Portman. Alla yksi Heatin kuuluisimmista kohtauksista.

Lue myös: Pamela Andersonia näytellyt Lily James täytti 34 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: EW

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia