Sonyn Amy Pascal raivostui Marvelin Kevin Feigelle kysyttyään neuvoa Spider-Manista – heitti leivällä vastauksen kuultuaan

Ehkäpä viimeistään nyt voi uskoa, että uusia Spider-Man-elokuvia on tulossa.

21.12.2021 22:51

Sony Picturesin siunauksella valmistuneiden, MCU:hun sijoittuvien Spider-Man-elokuvien tulevaisuus on ollut välillä epävarma ja vaakalaudallakin, mutta nykyinen tilanne vaikuttaa siltä, että niitä tullaan näkemään jatkossakin. Marvel Studiosin pomo Kevin Feige varmisti, että hän ja tuottaja Amy Pascal ovat aloittelemassa uutta Hämis-projektia.

Feige kertoi asiasta, jotta fanien ei tarvitsisi olla huolissaan Spider-Man-elokuvien tulevaisuudesta.

– Amy, minä, Disney ja Sony keskustelevat. Kyllä, me olemme aloittamassa kehitystyötä sen suhteen, mihin tarina johtaa seuraavaksi. Sanon tämän suoraan siksi, etten halua fanien käyvän läpi samanlaista erotraumaa kuin Far From Homen jälkeen, Feige tuumi.

Pascal niin ikään uskoo ja toivoo luvassa olevan pitkäaikainen kumppanuus Feigen, Marvelin ja Hämähäkkimies-elokuvien parissa. Hän mainitsi myös Sonyn Tom Rothmanin, joka on ollut tärkeä osa kokonaisuutta, hyvä johtaja ja keksinyt myös kelpoja ideoita tuotantojen aikana.

Sonyllä aiemmin työskennellyt Pascal paljasti, että Feige onnistui loukkaamaan häntä, kun Pascal kysyi aikoinaan Feigeltä neuvoa heikosti onnistuneen The Amazing Spider-Man 2 -elokuvan jälkeen. Feige täräytti vastaukseksi, että Marvelin pitäisi tehdä seuraava Spider-Man-elokuva, johon Pascal reagoi heittämällä Feigeä leivällä.

Feige lisäsi tähän, että hän on huono neuvomaan. Ainut tapa, jolla hän osaa auttaa, on Feigen mukaan elokuvan tekeminen. Pascal lämpeni lopulta Feigen idealle Hämiksen liittymisestä MCU:hun, jossa hänen mentorinaan toimisi Tony Stark.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa