Willem Dafoe paljastaa millä ehdolla hän lähti mukaan Spider-Man: No Way Home -elokuvaan

Tästä seikasta ei kuulemma ollut joustaminen.

Willem Dafoe hyppää jälleen Vihreän menninkäisen rooliin MCU:n tuoreimmassa julkaisussa, Spider-Man: No Way Home -elokuvassa. Hänet nähtiin kyseisenä pahiksena alun perin Tobey Maguiren tähdittämän ja Sam Raimin ohjaaman Spider-Man -trilogian ensimmäisessä osassa vuosituhannen alussa. Lähteäkseen mukaan uuteen Jon Wattsin ohjaamaan projektiin Dafoella oli kuitenkin yksi tiukka ehto studiolle.

66-vuotias Dafoe tahtoi tehdä mahdollisimman paljon toimintakohtauksia. Hän ei siis halunnut roolinsa jäävän missään nimessä vain pieneen cameoon, vaan tahtoi siinä olevan myös syvällisempää sisältöä. Hän myös vaati saada tehdä suurimman osan näiden toimintakohtausten stunteista itse.

Dafoesta toimintakohtaukset ovat hauskan työskentelyn lisäksi avain hahmon autenttisuuteen. Niiden kautta määrittyvät roolin suhteet muihin hahmoihin ja tarinaan. Lisäksi niiden kautta pystyy hänen mukaansa todella todistamaan taitonsa sekä ansaitsemaan paikkansa tuotannossa.

Stunttityöskentely oli näyttelijälle tärkeää jo aiemmassa Hämis-esiintymisessäänkin. Hän käytti tunteja 2002 vuoden Spider-Manin kulisseissa treenaten menninkäisen kiiturin päällä toimimista yhdessä elokuvan stunttikoordinaattori Jeff Habberstadin kanssa.

Spider-Man: No Way Home sai ensi-iltansa tällä viikolla ja pyröii parasta aikaa elokuvateattereissa.

YouTube video

Lähde: Insider

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut