Nyt SkyShowtimessa: Seikkailullisessa draamassa isä etsii poikansa kanssa kadonnutta työkalupakkia – näyttelijä pääsi improvisoimaan oikein kunnolla

IMDb-arvosana on 6,4.

13.3.2023 07:00

SkyShowtimessa on nyt Vancouverissa, Kanadassa kuvattu elokuva The Confirmation (2016). Rotten Tomatoesin kriitikkomittari näyttää peräti 91 prosenttia, mutta yleisömittari jää 58 prosenttiin.

8-vuotiasta Anthonya arveluttaa viikonloppu alkoholisoituneen, huonossa tilanteessa olevan puuseppä-isänsä Waltin luona, kun hänen äitinsä lähtee uuden miehensä Kylen kanssa katoliseen retriittiin. Ensimmäisenä yhteisenä päivänä tapahtuu joukko tyypillisen onnettomia tapahtumia, kuten auton hajoaminen, häätö talosta ja alkamassa olevaan hommaan tarvittavan työkalulaatikon varkaus.

Tulevaisuus on epävarma, mutta poika rinnallaan Walt lähtee etsimään työkalulaatikkoaan, ja löytää äkkiä jotain muuta: todellisen yhteyden Anthonyyn. Isän ja pojan side elävöityy tässä kiehtovassa perhe-elokuvassa, joka koskettava, hauska ja sydämellinen seikkailu alusta loppuun.

Näyttelijöinä Clive Owen, Jaeden Martell, Maria Bello, Tim Blake Nelson, Patton Oswalt sekä Matthew Modine. Ohjaajana ja käsikirjoittajana Bob Nelson.

RogerEbert.comin kriitikko Mark Dujsik antoi elokuvalle pisteitä 3/4, ja tuumi elokuvasta seuraavasti:

”Älykäs, toimiva kasvutarina pojasta, joka tajuaa, että elämän moraalisissa valinnoissa on harmaita alueita.”

Patton Oswalt improvisoi tarinan saksalaisista pannukakuista kävellessään takaisin autolle. Kohtaus tehtiin muutaman kerran uudelleen, ja hän keksi joka kerta erilaisen tarinan. Alla traileri.

Lue myös: Skins-näyttelijätär Kaya Scodelario täytti 31 vuotta – tältä yliluonnollisen ilmiön kokenut tähti näyttää nykyisin – Episodi.fi

Lähde: IMDb, RogerEbert.com

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa