Nyt suoratoistona: Mitäs jos voittaisi lotossa ja tuhlaisi rahat saman tien? Riipaiseva neljän tähden leffa näyttää

IMDb-arvosana on 7,1.

18.9.2023 17:30

Viaplayssa on nyt kelpo draama To Leslie (2022).

Texasilainen yksinhuoltajaäiti voittaa lotossa ja tuhlaa rahat nopeasti, jättäen jälkeensä sydänsuruja täynnä olevan maailman. Vuosia myöhemmin, kun hänen viehätyksensä on lopussa eikä hänellä ole paikkaa, minne mennä, hän taistelee rakentaakseen elämänsä uudelleen ja löytääkseen lunastuksen.

Episodi antoi arvostelussa elokuvalle neljä tähteä:

To Leslie on Morrisin esikoispitkä fiktioelokuva. Morrisin ohjauksessa näkökulma on Lesliessä. Katsoja päätyy matkalle Leslien kompleksiseen mieleen ja päihderiippuvuuden raadolliseen maailmaan. Elokuva tavoittaa erityisen hienosti Leslien sisäisen maailman, jota miljöö ja sen yksityiskohdat tukevat.

Ryan Binacon käsikirjoitus avaa uskottavasti päihderiippuvaisen maailmaa ja jättää sijaa myös yllätyksille. Loppua kohti tarina ei pysy täysin kasassa, mutta Riseborough’n vahva roolisuoritus jää pysyvästi mieleen.”

To Leslie (2022).

Ohjaajana debytoi Michael Morris. Hän kuvasi elokuvan 35 mm filmille, jotta saisi tunnelmaan rosoisuutta ja rakeisuutta. Hän kokeili erilaisia digitaalisia suotimia saadakseen saman vaikutelman kuin filmikamerassa, mutta päätyi käyttämään aitoa filmiä.

Näyttelijöinä Andrea Riseborough, Andre Royo, Owen Teague, Stephen Root, James Landry Hébert, Matt Lauria sekä Catfish Jean.

Elokuva on myös Viddlassa. Alla traileri.

Lue myös: James Bond -ohjaaja oli aluksi skeptinen Daniel Craigin 007-roolin suhteen – yksi asia vaivasi – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa