Nyt suoratoistona: Neljän tähden rikosleffa parhaasta päästä – Tom Hardy tekee huiman roolin

IMDb-arvosana on 6,9.

8.6.2023 07:00

Prime Videon valikoimaan on lisätty rikoselokuva Legend (2015).

Legend on tositapahtumiin perustuva tarina Iso-Britannian tunnetuimmista gangstereista, Reggie ja Ronnie Kraystä, jotka nauttivat elämästä ja terrorisoivat Lontoota svengaavalla 60-luvulla.

Ronnien vapauduttua vankilasta veljekset kasvattavat valtaansa Itä-Lontoossa kilpaillen elintilasta etelälontoolaisen jengin kanssa. He aloittavat myös yhteistyön amerikkalaisen mafian kanssa, joka hakee jalansijaa Lontoosta.

Näyttelijöinä Tom Hardy, Christopher Eccleston, Joshua Hill, Emily Browning, David Thewlis, Taron Egerton, Chazz Palminteri, Tara Fitzgerald sekä Paul Bettany. Ohjauksesta vastaa Brian Helgeland.

Episodin neljän tähden arvostelussa elokuvaa kehuttiin:

”Kaiken kaikkiaan kyseessä on yksi viime vuosikymmenen parhaista brittiläisistä rikosdraamoista, joka resonoi Tappakaa Carterin (1971) ja Pitkän pitkänperjantain (1980) kaltaisia klassikoita.”

Tom Hardy ja Tom Hardy.

Tom Hardylla oli 35 kuvauspäivää, joina hän näytteli molempia veljiä. Kuvauspäivinä hän teki ensimmäiset kohtaukset sinä veljenä, jolla oli eniten repliikkejä. Sitten hän meni maskeerattavaksi muuntuakseen toiseksi veljeksi.

Elokuva on myös Netflixissä. Alla traileri.

Lue myös: Chris Hemsworth masentui Quentin Tarantinon lausunnosta – Thor-tähti ei usko työskentelevänsä hänen kanssaan koskaan – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa