Chris Hemsworth masentui Quentin Tarantinon lausunnosta – Thor-tähti ei usko työskentelevänsä hänen kanssaan koskaan

”Siinä on kaksi sankariani, joiden kanssa en tule työskentelemään.”

7.6.2023 17:32

Kaikki eivät arvosta ainakaan kaikkia supersankarielokuvia tai niiden näyttelijöitä, ja niihin henkilöihin kuuluvat Quentin Tarantino ja Martin Scorsese.

Scorsese sanoi vuonna 2019, etteivät Marvel-elokuvat ole elokuvataidetta – hän käytti englanninkielistä termiä ”cinema”. Hän kritisoi myöhemmin myös niiden negatiivista vaikutusta sellaisten elokuvien näkyvyyteen, jotka eivät ole osa franchise-koneistoa.

Tarantino puolestaan sanoi viime marraskuussa, etteivät Marvel-näyttelijät ole oikeita elokuvatähtiä.

– Osa Hollywoodin marvelisaatiota on… kaikki nämä näyttelijät, joista on tullut kuuluisia näyttelemällä näitä hahmoja. Mutta he eivät ole elokuvatähtiä. Eikö vain? Kapteeni Amerikka on tähti, Thor on tähti. Tarkoitan, en ole ensimmäinen, joka sanoo niin, Tarantino tuumi.

Kritiikkiä tullut myös muualta

Vuoden 2022 alussa Forbesin kolumnisti Scott Mendelson oli samoilla linjoilla, sillä hän lyttäsi Robert Downey Jr:n tähtivoiman.

Otsikkoon hän kirjoitti, että ”Dolittle floppasi, koska Robert Downey Jr ei ole elokuvatähti”. Eläintohtori Dolittle on elokuva, jossa Downey Jr näyttelee pääosaa, eikä se menestynyt kaksisesti.

Eläintohtori Dolittle (2020).

Thor-näyttelijä Chris Hemsworth kommentoi Tarantinon puheita GQ-lehden haastattelussa:

– Oli erittäin masentavaa kuulla se. Siinä on kaksi sankariani (Tarantino ja Scorsese), joiden kanssa en tule työskentelemään. He eivät varmaankaan ole fanejani, Hemsworth tuumi.

– Olen kiitollinen siitä, että olen ollut osa jotain, joka piti ihmiset elokuvateattereissa. En tiedä, ovatko nuo elokuvat olemassa muiden elokuvien kustannuksella vai eivät, näyttelijä lisäsi.

Näyttelijä löysi itsekin kritisoitavaa

Hemsworth totesi vielä, ettei pidä siitä, että alan ihmiset alkavat tarkastelemaan toisiaan, koska hän näkee alan olevan herkällä pohjalla. Hän pitää silti Tarantinoa ja Scorsesea edelleen sankareinaan, joiden kanssa lähtisi tekemään töitä vaikka heti.

Thor: Love and Thunder (2022).

Näyttelijä päätti kaikesta huolimatta itsekin laittaa kritisointivaiheen päälle, sillä hänellä oli sanottavaa vuoden 2022 elokuvasta Thor: Love And Thunder, joka oli Hemsworthin mielestä ”liian typerä” yleisölle.

– Luulen, että meillä oli vain liian hauskaa, näyttelijä sanoi.

– Se vain meni liian typeräksi. On aina vaikeaa olla kaiken sen keskellä ja saada todellista perspektiiviä. Rakastan sitä prosessia, se on aina hieno matka. Mutta ei voi tietää, kuinka ihmiset reagoivat, Hemsworth pohti.

Tähti nähdään seuraavaksi elokuvassa Extraction 2, joka julkaistaan Netflixissä 16. kesäkuuta. Hän on mukana myös Mad Max: Fury Roadin esiosassa Furiosa yhdessä Anya Taylor-Joyn ja Tom Burken kanssa. Alla Extraction 2 -elokuvan traileri.

Lue myös: Malli Emily Ratajkowski täytti 32 vuotta – tältä ison päätöksen tehnyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa