Nyt suoratoistona: Tämä oli vielä OK Terminator – Schwarzenegger nähtiin poistetussa kohtauksessa oikeana ihmisenä (katso näyte)

IMDb-arvosana on 6,3.

29.5.2023 14:45

C Moressa on nyt elokuva Terminator 3 – koneiden kapina (2003).

Tarinassa uusi, tehokkaampi ja kauniimpi T-X-terminaattori (Kristanna Loken) saapuu tulevaisuudesta. Hänellä on tähtäimessään aikuiseksi varttunut John Connor (Nick Stahl). Mukana menossa on tietenkin myös Arnold Schwarzeneggerin T-101-malli.

Studiot olivat pitkään halunneet tehdä jatko-osan aikaisemmille Terminator-elokuville, mutta Schwarzenegger kieltäytyi pitkään tekemästä sitä, ellei James Cameronia saataisi mukaan ohjaajaksi.

Lopulta Cameron kehotti ystäväänsä Schwarzeneggeriä ”tehdä se ja pyytää isoa läjää rahaa”. Hän tuumi, että hahmo oli yhtä paljon Schwarzeneggerin kuin hänenkin. Schwarzenegger vahvisti asian haastattelussa paljastamalla Cameronin käskeneen häntä ”ottaa rahat ja juosta”.

”Avoautolla” kohti seikkailua.

Erikoisena yksityiskohtana leffassa oli alun perin kohtaus, jossa Schwarzenegger nähdään robotin sijaan elävänä ihmisenä. Voit katsoa leikatun kohtauksen ja trailerin alta.

Elokuva on myös palveluissa Netflix, Prime Video ja Elisa Viihde Viaplay.

Lue myös: Lisa Marie Presleyn mallitytär Riley Keough täytti 34 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa