Nyt suoratoistossa: Komeaa monsterimenoa – Godzilla rellestää menemään uutuussarjassa, jota tähdittää isä-poika-duo Kurt ja Wyatt Russell

Uusia jaksoja ilmestyy katseltavaksi viikoittain.

18.11.2023 20:10

Godzillan jättimäisille jäljille lähdetään jälleen kerran, kun Apple TV Plussan uutuussarja Monarch: Legacy of Monsters käynnisti ensimmäisen tuotantokautensa eilen perjantaina 17. marraskuuta.

Useampaa aikajanaa seuraava tarina kuljettaa katsojat salamyhkäisen Monarch-yhtiön jäljille. Sisarukset joutuvat selvittelemään yrityksen ja monstereiden yhteyttä oman isänsä kohtaloon nyt, kun koko maailma on saanut tietää jättihirviöiden olevan totisinta totta.

Kurt Russell ja hänen poikansa Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) nähdään sarjassa mielenkiintoisesti samassa roolissa. Kaksikon lisäksi mukana ovat myös esimerkiksi Anna Sawai, Ren Watabe, Kiersey Clemons ja Anders Holm.

Monarch: Legacy of Monstersin avauskaudella nähdään yhteensä 10 jaksoa, joista kaksi ilmestyi katseltavaksi heti sarjan ensi-iltapäivänä. Loput jaksot lisätään Apple TV Plussaan aina viikoittain perjantaisin – kauden finaali tulee saamaan ensiesityksensä näin ollen tammikuun puolen välin paikkeilla.

Uutuussarja on jatkoa vuoden 2014 Godzilla -elokuvalle. Se on saanut osakseen positiivista huomiota; sarjan IMDb-arvosana on tällä hetkellä 7,6 ja Rotten Tomatoes -kriitikkoprosentti 85.

Monarch: Legacy of Monstersin traileri katseltavissa alta.

Lisää luettavaa