Nyt Viaplayssa: Ahkerasti Instagramissa riisuuntuvan näyttelijättären neljän tähden komedia – tuottajat tykkäsivät tähdestä todella paljon

IMDb-arvosana 6,5.

7.1.2022 04:30

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt teinikomedia The Duff (2015).

The Duff on hauska ja terävä high school -komedia, joka päivittää ysäriklassikko Cluelessin (1995) muodin, hahmot ja maailman tälle vuosituhannelle. Ei-niin-imarteleva DUFF (Designated Ugly Fat Friend) -leimastaan eroon tahtova Bianca pyytää lapsuudenystäväänsä Wesleytä hiomaan itsestään sen timantin, joka hän voisi olla. Wesley suostuu ja alkaa seikkailu, jonka varrelle mahtuu niin noloja YouTube-videoita, kissatappeluita kuin treffit unelmien kundin kanssa – ja kaikki nasevan sanailun ja nokkelan huumorin saattelemana.

Näyttelijöinä Mae Whitman, Robbie Amell, Bella Thorne, Skyler Samuels, Allison Janney, Bianca A. Santos, Romany Malco sekä Ken Jeong. Ohjaajana Ari Sandel.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

”Bella Thorne on sopivan kettumainen koulun kruunaamattomana kuningattarena, ja Allison Janney revittelee mukavasti Biancan potentiaalinsa löytäneenä eroäitinä. Elokuvan varsinainen helmi on kuitenkin toistaiseksi lähinnä tv-sarjoissa esiintynyt Wesleyn näyttelijä Robbie Amell. Hän on sopivan raamikas koulun urheilu- ja naissankariksi, ja istuu ulkokuorensa puolesta niin hyvin kliseisen sporttiälykääpiön rooliin, että kestää vähän aikaa havaita suorituksen monitasoisuus. Kevyttä läppää suoltavan itsevarman alfauroksen lisäksi hän onnistuu välittämään hienovaraisesti myös herkempiä ja vakavampia puolia teinihahmostaan. Se tekee myös Wesleystä samastuttavan ja typeristä puolistaan huolimatta sympaattisen päähenkilön Biancan rinnalla.”

Leffassa näyttelevä Bella Thorne tunnetaan paitsi elokuvarooleistaan niin myös Instagram-näkyvyydestään. Roolinsa hän sai koe-esiintymisessä mielenkiintoisella tavalla – tuottajat pitivät hänestä niin paljon, että hänelle luotiin uusi hahmo elokuvaa varten. Alla traileri.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia