Nyt Viaplayssa: Game of Thrones -tähden laadukas romanttinen draama – syytetty ”propagandasta” ja ratkaisujen tuputtamisesta

IMDb-arvosana on 7,4.

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt romanttinen draama Kerro minulle jotain hyvää (2016).

Louisa ”Lou” Clark asuu pikkukaupungissa Englannin maaseudulla. Hän on luova, tyyliltään hieman omalaatuinen 26-vuotias, vailla varsinaista suuntaa elämälleen. Lou tekee erilaisia pätkätöitä auttaakseen perhettään selviytymään taloudellisesti. Uusin työpaikka asettaa Loun positiivisen luonteen kuitenkin koetukselle. Hän alkaa omahoitajaksi Will Traynorille, varakkaalle nuorelle pankkiirille, joka päätyi pyörätuoliin jouduttuaan pahaan onnettomuuteen. He kokevat lopulta yhdessä enemmän kuin osasivat aavistaa. Kerro minulle jotain hyvää perustuu Jojo Moyesin samannimiseen menestysromaaniin.

Rooleissa nähdään Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer, Jenna Coleman, Matthew Lewis ja Brendan Coyle. Leffassa näyttelee Clarken lisäksi myös toinen Game of Thrones -tähti Charles Dance.

Episodin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä:

”Elokuvaa on kritisoitu siitä, että se muka toimisi propagandana tietynlaisille ratkaisuille vaikeissa elämäntilanteissa. Moiseen se on aivan liian kevyt tekele. Kyseessä on kuitenkin käytännössä etuoikeutetulle (nais)yleisölle tarkoitettu voimaannuskokemus Loun matkan myötä.”

Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut