Nyt Viaplayssa: Rohkeassa teinikomediassa nähdään myös alastonkohtaus – näyttelijätär paljasteli sen jälkeen Playboy-mallina

IMDb-arvosana on 7,0.

24.2.2022 05:30

Elisa Viihde Viaplayn valikoimassa on nyt aikoinaan suosittu komedia American Pie (1999).

American Pie on hulvaton tutkimusmatka kaikkein odotetuimpaan ja samalla kaikkein nöyryyttävimpään aikuisuuden riittiin – neitsyyden menettämiseen. Tässä hilpeässä tarinassa elämästä, rakkaudesta ja libidosta joukko poikia päättää ryhtyä tuumasta toimeen ja päästä neitsyydestään ennen koulun päättymistä. Kokemattomuudestaan huolimatta poikien hormonit hyrräävät ylikierroksilla ja konstit ovat monet vastakkaisen sukupuolen selätysyrityksissä.

Näyttelijöinä Jason Biggs, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Alyson Hannigan, Shannon Elizabeth, Eddie Kaye Thomas, Seann William Scott, Eugene Levy, Natasha Lyonne, Mena Suvari, Jennifer Coolidge sekä Chris Owen. Ohjauksesta vastaa Paul Weitz ja Chris Weitz.

Shannon Elizabeth tekee leffassa rohkean kohtauksen yläosattomissa. Tämän jälkeen hän poseerasi myös Playboyssa. Tähti tosin on sanonut Playboy-esiintymisensä olevan yksi asioista, jota hän katuu eniten elämässään. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Naisten välistä seksiä ja paljaita vartaloita – leffa saattaa ehkä naurattaakin – Episodi.fi

Lisää luettavaa