Nyt Viaplayssa: Toimintaleffa on ”viihdyttävä kaikessa naurettavuudessaan” – jo kerran tapettu lähtee korjaamaan menneisyyden virheet

IMDb-arvosana on 5,8.

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt elokuva 24 Hours to Live (2017).

Entinen eliittisotilas Travis Conrad suree kuollutta vaimoa ja poikaansa. Kun vanha armeijakaveri Jim Morrow tarjoaa hänelle vaarallista mutta hyvin palkattua työtä, Travis ottaa vastaan salaisen tehtävän Red Mountain -nimisen yksityisen sotilasyrityksen leivissä. Tehtävä menee kuitenkin mönkään, kun Interpolin Naisagentti tappaa hänet. Travisin toimeksiantaja herättää hänet kyllä henkiin – mutta antaa Travisille vain vuorokauden elinaikaa. Alkaa väkivaltainen ja toiminnan täyteinen kilpajuoksu aikaa vastaan, kun Travis koittaa määräajassa ehtiä korjaamaan menneisyytensä virheet.

Ohjauksesta vastaa Brian Smrz. Näyttelijöinä Ethan Hawke, Xu Qing, Paul Anderson, Rutger Hauer, Tyrone Keogh, Nathalie Boltt sekä Liam Cunningham.

”Tämä on pääasiassa viihdyttävä kaikessa naurettavuudessaan, ja aina luotettava Hawke pitää pakettia kasassa”, Village Voicen kriitikko mietti. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Ahkerasti Instagramissa riisuuntuvan näyttelijättären neljän tähden komedia – tuottajat tykkäsivät tähdestä todella paljon – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut