Obi-Wan Kenobi -elokuvasta uusi huhu julki – tarina saattaa olla pääpiirteittään tässä

Mahdollisia spoilereita, mikäli väitteet pitävät paikkansa.

Monet Star Wars -fanit odottavat näkevänsä Ewan McGregorin jälleen valkokankailla Obi-Wan Kenobin roolissa. Projektista ei ole kuitenkaan juurikaan tihkunut virallista tietoa.

TMZ-julkaisu väittää nyt tietävänsä, mistä tuleva elokuva kertoo ja myös sen nimen. Väitetysti he saivat käsiinsä tuotantotiedotteen, jossa elokuvan nimeksi paljastuu Obi-Wan: A Star Wars Story.

Tiedotteesta paljastui väitetysti pääpiirteittään myös juoni. Lehden mukaan tarina sijoittuu Tatooinelle, jossa Kenobi vahtii vielä vauvan tai pikkulapsen iässä (englanniksi infant) olevaa Luke Skywalkeria.

Jännitteet paikallisten maatilallisten ja hiekkaväen välillä ovat kiristyneet niin äärimmilleen, että heidän välilleen syttyy sota. Hiekkaväen johtaja on armoton sotalordi. Nämä väkivaltaiset tapahtumat tuovat lopulta Obi-Wanin piilostaan.

Screen Rantin mukaan englanninkielisellä sanalla infant viitataan yleensä lapseen, joka ei ole vuotta vanhempi. Tapahtumat sijoittuisivat siis lähes heti Sithin kosto -elokuvan perään.Päätöksen ymmärtää sikäli, että tämä antaisi paljon mahdollisuuksia jatko-osille, mikäli elokuva menestyy.

Vastikään pintautui huhu, että elokuvaa alettaisiin kuvata vuoden 2019 alussa. Ohjaajaksi on arveltu Stephen Daldrya.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut