Obi-Wan Kenobi -sarjan Ewan McGregorilla on haaste edessään – sanoi myös ymmärtävänsä paremmin missä on mukana

Näyttelijä on innoissaan pestistään.

Disney Plussaan on tulossa Obi-Wan Kenobista kertova Star Wars -sarja. Ewan McGregor kertoi nyt muutamassakin haastattelussa tuntojaan tulevasta.

– Tällä kertaa olen paljon lähempänä hänen ikäänsä, ja haasteeni on tavallaan kohdata hänet jollain tapaa. Rakastan Alec Guinnessia. En koskaan päässyt tapaamaan häntä, mutta rakastan häntä hänen töidensä kautta ja on suuri kunnia yrittää ja esittää olevansa hän, McGregor hehkutti The Graham Norton Show -ohjelmassa.

– Olen hyvin innoissani tehdessäni tämän uudestaan. Olen ehkä enemmän innoissani tällä kertaa, McGregor puolestaan sanoi Radio Timesille.

– Olen vanhempi, hiukan viisaampi – ehkä. Hauska osuus ensimmäisellä kerralla oli yrittää olla Alec Guinness, mutta nuorempana. Se oli suuri haaste näyttelijänä, kuten myös kaikkien monimutkaisten taistelujen opettelu, McGregor jatkoi.

Näyttelijä sanoi myös ymmärtävänsä nyt vanhempana paremmin sen, että hän on osa suurta satua tai legendaa. Obi-Wan Kenobi -sarjan kuvaukset alkavat vuoden 2021 alkupuolella.

Lähde: Cinema Blend, Radio Times

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut