Huumeisiin kuolleesta Wu-Tang Clan -räppäristä on tekeillä elokuva, sanoo ystävä ja kollega

Pitkään uumoiltu elokuva nuorena kuolleesta Ol’ Dirty Bastardista eli ODB:stä (oikealta nimeltään Russell Jones) saattaa vihdoin tapahtua, sanoo bändikaveri/tuottaja/ohjaaja RZA Rolling Stonelle.

RZA:n mukaan ODB:n serkun, Rayshaw’n, kirjoittama käsikirjoitus on erinomainen, ja parasta, mitä aiheesta on tähän mennessä tehty.

”Näin juuri 12 minuuttisen teaserin, jonka hän kuvasi noin vuosi sitten ja se tuntui aika helvetin hyvältä”, RZA sanoo ja ilmoittaa ”pyörien olevan jo liikkeessä” projektin suhteen.

Wu-Tang Clan -yhtyeestä tutut RZA ja ODB tunsivat toisensa jo pikkupoikina, minkä takia Rayshaw pyysi ohjaajaksi ryhtynyttä RZA:ta projektin luotsiksi. Räppäri kuitenkin empii vielä, vaikka näkeekin NWA:sta kertovan Straight Outta Comptonin avanneen ovet hiphop-elokuville.

”Olen iloinen, että sellainen elokuva tulee ulos ja tekee niin hyvää tulosta. Se näytti, että kunnon tiimillä ja markkinoinnilla monet meistä, jotka kasvoimme tämän musiikin parissa, palamme halusta nähdä noiden tarinoiden sisälle.”

Useita kertoja lain kanssa ongelmissa ollut ODB kuoli vuonna 2004 huumeiden yliannostuksesta johtuneeseen sydämen vajaatoimintaan.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut