Olivia Munn haukkuu ohjaaja Bryan Singerin – kertoo myös miehen kuvauspaikkasekoiluista

Saapa nähdä tekeekö Singer enää koskaan elokuvia.

Bryan Singer on lahjakas elokuvantekijä, mutta hänellä on pimeä puolensa. Singeriä on syytetty muun muassa alaikäisten poikien raiskaamisesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Olivia Munn työskenteli Singerin kanssa vuonna 2016 julkaistussa X-Men: Apocalypsessä. Munn paljastaa nyt mitä kuvauksissa kävi.

– En ollut tehnyt koskaan mitään niin isoa elokuvaa. En tiennyt mikä oli sen teossa oikein ja mikä väärin, mutta tuntui todella oudolta, että Singer lähti kesken kuvausten syyttäen kilpirauhasvaivojaan. Hän ei mennyt Montrealissa [kuvauspaikalla] sairaalaan, vaan lähti Los Angelesiin. Siellä hän sitten oli kymmenen päivää. Hän vain sanoi: ”Jatkakaa kuvauksia.” Kuvasimme tämän ison kohtauksen, ja kun tulimme takaisin lounastauolta, joku Bryanin assareista tuli ja näytti kohtaukseen liittyvän tekstiviestin, Munn kertoi Varietyn haastattelussa.

– Sen jälkeen hän tekstasi näyttelijöille: ”Moikka tyypit. Minulla on vähän kiireitä tällä hetkellä, mutta jatkakaa vain kuvauksia ilman minua.” Emme voineet muuta. En pitänyt sitä normaalina käytäntönä, mutta en myöskään tajunnut silloin, että myös muut tajusivat asian. Nämä muut olivat ihmisiä korkeissa asemissa, ihmisiä, jotka tekivät päätöksen Singerin palkkaamisesta.

Eikä sekoilu loppunut siihen, vaan Fox palkkasi Singerin vielä tämän jälkeen ohjaamaan Bohemian Rhapsodyn. Singerille annettiin kesken elokuvan kuvausten potkut, koska ei ollut koskaan paikalla ja otti Rami Malekin kanssa kovaa yhteen. Munnin mukaan Foxilla tiedettiin Singerin huonoista tavoista.

– Se oli todella omituista, eikä laisinkaan hyvä juttu. Tämän tyypin annettiin vain jatkaa. Fox antoi hänelle Bohemian Rhapsodyn ja sen seuraukset me tiedämmekin nyt. Meillä oli tiedossa kaikenlaista kuvottavaa ja oksettavaa jo ennen koko #MeToo-liikettä. Nämä ihmiset selvisivät siitä kaikesta. Ei kukaan ole niin lahjakas, että voi olla ntäydellisen epäkunnioittava muita ihmisiä kohtaan. Maailmalla on niin monta lahjakasta ihmistä odottamassa vuoroaan.

Lähde: JoBlo

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut