Seuraavan Star Trek -elokuvan ohjaaja löytynyt?

Viime vuosien suurimmat blockbuster-elokuvat ovat tulleet kahden miehen käsistä; Roberto Orci ja Alex Kurtzman ovat kirjoittaneet studioille mm. Transformersin, Mission: Impossible 3:n, Star Trekin sekä useita muita dollarikauhoja.

Nyt kaksikko on kuitenkin eronnut kirjoittajina, ja molemmat ovat lähteneet ohjaustöiden perässä omille teilleen. Tämä on johtanut siihen, että Orci on alkanut rummuttaa itseään seuraavan Star Trek -elokuvan ohjaajaksi. Maailman on ainakin tuttu, sillä Orci ja Kurtzman ovat vastanneet molempien aikaisempien Star Trek -seikkailujen käsikirjoituksista. Varietyn mukaan myös edelliset Star Trekit ohjannut, ja Star Wars: Episode VII:n parissa työsketelevä J.J. Abrams on antanut siunauksensa Orcille ohjaajana.

Paramount etsii kuitenkin vielä oikeaa henkilöä ottamaan ohjat valtavasta tuotteestaan. Studio halusi Attack the Block -ohjaaja Joe Cornishin jatkavan sarjaa, mutta tämä kieltäytyi vedoten siihen, ettei halua ottaa jonkun muun sarjaa itselleen. Ymmärrettävästi Paramountilla ollaan epävarmoja siitä, kannattaako isoa elokuvaa antaa ensikertalaiselle ohjaajalle, mutta Orci lienee vahva ehdokas siitä huolimatta.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut