Onko Toxic Avenger tuttu hahmo? Kulttisuosikin oma rock-musikaali tuodaan ensimmäistä kertaa Suomeen

Vihdoinkin sitä todellista korkeakulttuuria myös Suomessa!

10.12.2019 15:40

Toxic Avenger on Troma-yhtiön klassinen antisupersankarikostaja. Vaasan ylioppilasteatteri Ramppi on tuomassa Toxic Avenger -rock-musikaalin Suomeen.

Kulttihahmon tähdittämä musikaali on kerännyt mainetta niin New Yorkissa kuin Lontoon West Endissä. Sitä on esitetty vuoden 2017 Euroopan ensi-illan jälkeen muun muassa Saksassa, Alankomaissa ja Itävallassa.

Rampin tuotanto on Pohjoismaiden ensi-ilta.

Toxic Avenger -musikaalin juoni on suurin piirtein sama kuin ensimmäisen elokuvan. Musikaali sijoittuu Tromavillen kaupunkiin, jossa kiusattu nörtti, Melvin, putoaa myrkyllistä jätettä sisältävään tynnyriin. Hänestä syntyy väkivahva Toxic Avenger.

Näytelmän ohjaa ja kääntää viime vuonna Rampin Rocky Horror Show’n ohjannut Pyry Keto. Musikaalin on kirjoittanut Joe DiPietro ja sen kappaleet on säveltänyt David Bryan, joka tunnetaan Bon Jovin kosketinsoittajana. Musikaalia esitetään Vaasassa Skafferiet at Ritzissä huhtikuun alusta toukokuun alkuun.

Musikaaliin etsitään myös näyttelijöitä. Avoimet pääsykokeet pidetään maanantaina 16.12. klo 17. Hakusessa on seitsemän yli 18-vuotiasta näyttelijää. Tsekkaa tarkemmat infot Facebookista.

Lisää luettavaa