Onnen päivät -tähti katuu roolin hylkäämistä suositussa elokuvaklassikossa: ”Menen kotiin ja avaan colan – John Travolta menee kotiin ja ostaa lentokoneen”

Valintojen maailma.

27.11.2022 15:01

Onnen päivät -sarjan Fonziena nähty Henry Winkler antoi Varietyn mukaan haastattelun, jossa katuu tekemäänsä uravalintaa.

Hänelle tarjottiin Danny Zukon roolia Grease-musikaalissa, josta hän kieltäytyi. Roolin sai John Travolta, joka teki hänestä tähden.

”Se oli aikaa, kun en saanut töitä. Istuin työpöytäni ääressä ja mietin, löydänkö koskaan mitään muuta roolia, jolla olisi yhtä paljon vaikutusta kuin Fonzilla”, Winkler sanoo. Hän ei saanut tarjouksia, kunnes hänelle tarjottiin roolia Greasesta.

Winkler piti hahmoa kuitenkin liian samanlaisena kuin Fonzie, eikä hän halunnut jäädä yhden roolin vangiksi. ”Olin typerys, kun en ottanut sitä roolia. Tajusin vasta vuosia myöhemmin, että olen näytellyt Fonzieta uudelleen ja uudelleen. Minut on jo lokeroitu siihen rooliin.”

”Minun olisi pitänyt olla hiljaa ja pitää hauskaa elokuvaa tehdessä. Nyt menen kotiin ja minulla on vähäsokerinen cola. John Travolta menee kotiin ja hän ostaa lentokoneen.”

Lisää luettavaa