Tom Hanks järjesti potkut Onnen päivien Fonzielle, jonka oli määrä ohjata tämän klassikkokomedia

Turner ja täystuho

Vahvistuksia huhuille.

Independent uutisoi aiheesta, joka on ollut lähinnä vain huhu vuosikymmeniä. Sen mukaan olisi yksi henkilö, joka ei pidä näyttelijä Tom Hanksista.

Ohjaaja Ron Howard vahvisti huhun, jonka mukaan ohjaaja Henry Winkler ja Hanks eivät olisi tulleet toimeen. Winklerin oli määrä ohjata kasarikomedia Turner ja täystuho, kunnes sai potkut vain 13 päivän jälkeen. Yleisesti on uskottu, että päätähtenä Hanks olisi vaikuttanut tapaukseen.

Viime vuonna Winkler muisteli potkujaan haastattelussa. Hän sanoi tulleensa hienosti toimeen koiran kanssa. Muutama vuosi elokuvan ensi-illan jälkeen hän oli sanonut tulleensa paremmin Hoochin kanssa toimeen, kuin Turnerin.

Howard kertoo olevansa molempien läheinen ystävä, ja että välirikko Hanksin ja Winklerin välillä oli masentava. ”Olen ystävä molempien kanssa ja molemmat halusivat keskustella kanssani aiheesta. Se oli vain yksi niistä epäonnisista asioista, kun heillä oli toisilleen sopimattomat työskentelytavat.”

Howard kuitenkin vakuuttaa, että enää vihanpitoa ei ole, ja he tulevat keskenään toimeen juhlissakin. Winkler ohjasi muutaman elokuvan 80–90-lukujen taitteessa, mutta tuli tunnetuksi pääasiassa näyttelijänä ja Fonzien roolista Onnen päivät -sarjassa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut