Tom Hanks paljasti millaisia ihmisiä ei arvosta pätkääkään: ”Se on kirjaimellisesti vähintä mitä voit tehdä”

AOP

Hanks antoi haastattelun.

Näyttelijä Tom Hanks paljasti Insiderin uutisoimassa haastattelussa, millaisia ihmisiä hän ei arvosta vallitsevan koronaviruskriisin vuoksi.

Hanks ei nimittäin ymmärrä, kuinka jotkut ihmiset eivät välitä asiantuntijoiden neuvoista pitää kasvosuojainta päässään. ”En käsitä sitä. En yksinkertaisesti käsitä sitä. Se on kirjaimellisesti vähintä mitä voit tehdä”, Hanks sanoo.

”Jos kukaan ylipäätään argumentoi jotakin tekemällä vähimmän mitä voi tehdä, en luottaisi niille ihmisille ajokorttia. Tarkoitan, kun ajat autoa, sinun täytyy ajaa rajoitusten mukaan, käyttää vilkkuja, välttää esteisiin törmäämistä… Jos et pysty tekemään noita kolmea asiaa, sinun ei pitäisi ajaa autoa”, 63-vuotias näyttelijä vertaa.

Hanks ja hänen vaimonsa Rita Wilson sairastivat koronaviruksen aiemmin tänä vuonna. ”On vain kolme asiaa, joita kaikkien pitäisi tehdä: pukea kasvosuojain, pitää etäisyyttä muihin ja pestä käsiä. Tiedän, että nuo ovat politisoitu, mutta en tajua sitä.”

Hanks jatkaa. ”Jos et voi pitää kasvosuojainta, pestä käsiäsi ja pitää etäisyyttä muihin ihmisiin, minulla ei ole kunnioitusta sinua kohtaan. En hyväksy argumenttejasi. En ymmärrä, kuinka kukaan voi laskea kätensä ja sanoa, ettei minun tarvitse tehdä omaa osuuttani.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut