Sylvester Stallone oli vähällä menettää Rocky-käsikirjoituksensa studiolle – ”Minä rukoilen teitä!”

Lähellä oli, että maailma jäi ilman Stallonen Rockya.

24.6.2021 21:08

Ikoninen Fonzie-näyttelijä Henry Winkler oli haastattelussa Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa. Siinä tuli puheeksi Sylvester Stallone ja hänen läpimurtoelokuvansa Rocky.

Niihin aikoihin kun Stallone teki Rockyn käsikirjoitusta, Winkler oli Onnen päivät -tv-sarjan tähti. Stallone oli vielä tuohon aikaan tuntematon, mutta Winkler oli hänen ystävänsä.

Stallone pyysi Winkleriä näyttämään käsikirjoitustaan ABC:n pomoille, ja Winkler suostui. Fonzie-näyttelijä arveli kaiken menneen hyvin, sillä studio osti käsikirjoituksen.

– ABC piti käsikirjoituksesta, joten myin sen heille, Winkler muisteli.

– Sitten soitin Slylle ja sanoin: ”Me myimme käsikirjoituksen!”

– Sitten ABC soitti ja sanoi: ”Me haluamme vaihtaa käsikirjoittajan.” Sitten soitin Slylle ja sanoin: ”Myimme käsikirjoituksen, mutta he haluavat uuden käsikirjoittajan.” Ja hän sanoi: ”Henry, älä anna heidän tehdä tätä minulle!”

– Minä sanoin: ”Hyvä on. Ilman muuta.” Menin takaisin ABC:lle. Sanoin: ”Tiedän, että tämä on outoa. Tässä on rahat. Tarvitsen käsikirjoituksen takaisin.” He sanoivat: ”Me emme tee sellaista.” Minä sanoin: ”Tämän kerran rukoilen teitä. Olkaa kilttejä.” Sain käsikirjoituksen takaisin. Annoin sen Slylle ja sanoin: ”Se on sinun.” Ja vuosi myöhemmin siitä kuoriutui Rocky, Winkler tarinoi.

Alla kuva Stallonesta Rockyn käsikirjoituspuuhissa.

Lue myös: Richard Dean Andersonin äärettömän pieni ele toi Ihmemies-roolin – tuottaja vaikuttui heti | Episodi.fi

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sly Stallone (@officialslystallone) jakama julkaisu

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia