Orlando Bloom kommentoi tulevaa Taru sormusten herrasta -tv-sarjaa – kertoi tietämänsä

Moni odottanee tätä sarjaa.

Orlando Bloom kertoi mietteitään tulevasta Amazonin tuottamasta Taru sormusten herrasta -tv-sarjasta. Vaikuttaisi, ettei hän halua tietää liikaa ja aikoo ottaa kaiken tulevan vastaan fanin ominaisuudessa.

– Minulla oli muutamia kysymyksiä hänelle (yhdelle sarjan tuottajista). Sitten ymmärsin, ettei minun tarvitse tietää enempää. Se ei ole uusintafilmatisointi, eikä se perustu Fellowshipiin (ensimmäiseen Peter Jacksonin elokuvaan) tai sellaiseen. Tästä perspektiivistä ajateltuna se saattaisi olla todella mielenkiintoinen, Bloom mietti.

Bloom muisteli myös keskustelua aikoinaan Peter Jacksonin kanssa hänen ohjaamansa trilogian kuvauksissa.

– Muistan olleeni kuvauksissa Peterin kanssa ja hänen sanovan: ”Voitko kuvitella sen päivän, kun he tekevät uusintafilmatisoinnin tästä elokuvasta?” Ja tässä me olemme 20 vuotta myöhemmin. Mutta se ei ole uusintafilmatisointi ja Taru sormusten herrasta on vain nimi maailmalle, Bloom jatkoi.

– Tulee olemaan mielenkiintoista. Aion varmasti fanittaa sitä. Popcornia ja striimausta, Bloom vielä lisäsi.

Tiettävästi sarja sijoittuu aikaan ennen Hobitti ja Taru sormusten herrasta -elokuvia. Tähän mennessä näyttelijänimistä on paljastunut Robert Aramayo, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Maxim Baldry ja Morfydd Clark. Kaksi ensimmäistä jaksoa ohjaa J.A. Bayona (Jurassic World: Kaatunut valtakunta).

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut