Taru sormusten herrasta -sarja tarvitsee pikaisesti apuvoimia

Persoonallisesta ulkonäöstä hyötyä.

Warner Bros.

Amazon-yhtiön suursatsaus, uusi Taru sormusten herrasta -sarja, joutui monen muun tuotannon tavoin tauolle kuluneen kevään virusepidemian takia. Covid-19-rajoituksia on sittemmin lievennetty myös sarjan kuvausalueella Uudessa-Seelannissa, joten maaliskuuhun mennessä hädin tuskin käynnistettyä ehdityt kuvaukset voivat taas jatkua.

Muuttunut tilanne on aiheuttanut myös sen, että paikallinen toimisto on ryhtynyt hakemaan tuotantoon mukaan uusia kasvoja. Vaikka tavallisesti maskeerauksella pystytään tekemään lähes ihmeitä, uuteen tv-sarjaan etsitään nyt kuumeisesti ns. persoonallisen näköisiä henkilöitä. Aucklandilainen roolitustoimisto on kuuluttanut Facebookissa etsivänsä ihmisiä, joilla on esim. palovammoja kasvoissaan, laihat ja pitkät raajat, arpia, puuttuvia luita, suuret silmät ja laihat kasvot.

Vaikka kyseisessä tekstissä ei enää luekaan, että kyseessä on työilmoitus juuri Taru sormusten herrasta -sarjaan, The Guardianin tietojen mukaan tämä maininta löytyi siitä aiemmin. Väkeä kuvauksiin kaivataan joka tapauksessa pikaisesti, sillä Keski-Maan fantastisten tarinoiden taltioinnin on määrä alkaa uudelleen heti ensi kuussa.

Lähteet: The Guardian, Screenrant, Indiewire

Aiheeseen liittyvät jutut