Pala elokuvahistoriaa vai pala paperia? Uuden Tuntemattoman sotilaan julistetta kaupataan lähes 3000 eurolla

Ostaisitko omaksesi?

Järjestyksessään kolmas versiointi Väinö Linnan Tuntemattomasta sotilaasta saa ensi-iltansa 27.10.2017. Elokuvalla on ollut massiivinen budjetti, mutta ilmeisesti se ei riitä.

Tekijät kauppaavat nyt nettivisuillaan numeroitua Tuntematon sotilas -julistetta, jota tehdään rajallinen 100 kappaleen määrä. Juliste tulee olemaan ohjaaja Aku Louhimiehen ja keskeisten näyttelijöiden signeeraama. Syyskuun aikana juliste luvataan tuoda kehystettynä ostajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Kyseessä on sponsorointi, sillä julisteen ostaneen yrityksen nimi luvataan mainita elokuvan nettisivuilla ja lopputeksteissä – mikäli yritys niin haluaa. Se taitaa olla koko jutun pääpointti, sillä pelkälle julisteelle hinta olisi melko suolainen: 2750 euroa + arvonlisävero.

”Uusi Tuntematon sotilas voi olla myös sinun yrityksesi tapa juhlistaa maamme satavuotiasta taivalta. Voit järjestää omille sidosryhmillesi oman yritysnäytöksen haluamillasi paikkakunnilla 23.–26.10.2017. Lisätietoja paikallisesta elokuvateatteristasi.” sivulla kirjoitetaan.

Kuva elokuvasta Tuntematon sotilas

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut