Paljasteleva näyttelijätär esitteli pakaransa Oprahille

Näyttelijätärlegenda Judi Dench on uutisten mukaan näyttänyt pakaransa Oprahille ja tuottajamoguli Harvey Weinsteinille. Ja miksikö? No tietenkin vilauttaakseen takamukseensa tatuoitua Harvey Weinsteinin nimeä.

Kyseessä on jo pitkäaikainen huhu, jonka mukaan urastaan kiitollinen Dench olisi ottanut Weinsteinin nimen takalistoonsa. Weinstein oli vastikään vieraana The Graham Norton Showssa, jossa hän paljasti tarinan olevan tosi.

Dench oli vienyt Weinsteinin lounaalle ja sanonut miehelle, että hänellä on tälle yllätys. ”Sinä olet mies, jolla on jo kaikkea. En tiennyt mitä antaa sinulle”, oli näyttelijätärlegenda todennut, samalla kun napitti housujaan auki. Vaikka ravintola oli aivan täynnä, niin Dench paljasti persauksensa ja tatuointinsa, jossa luki ”JD loves HW”.

”Laitoin nimesi perseeseeni”, Dench sanoi, samalla kun Weinstein ”kaatui” pöydälle. Vain Denchin tasoisella legendalla on näin paljon pokkaa tehdä tällainen temppu.

Weinsteinin mukaan Dench oli näyttänyt tatuointinsa myös Oprahille vuoden 2013 BAFTA-palkintogaalassa. Oprah oli kysellyt tarinan todenperäisyyttä ja Dench oli jälleen kerran vetäissyt housunsa alas ja vilauttanut pakaroitaan.

YouTube video

Lähde: Cinemablend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut