Pamela Anderson avautuu Pam & Tommy -sarjasta – kutsuu tekijöitä kusipäiksi: ”Tommy luultavasti piti sitä hauskana”

Ymmärrettävää.

28.1.2023 00:01

Variety uutisoi Pamela Andersonin mietteistä, joita hän kävi läpi silloin, kun Disney Plus -suoratoistopalvelun Pam & Tommy -sarja julkaistiin. Sarjassa käydään läpi Andersonin ja hänen silloisen miehensä Tommy Leen seksivideoskandaali.

Baywatchista muistettava tähti ei halunnut olla missään tekemisissä sarjan tekijöiden kanssa, joita hän kuvaa ”kusipäiksi”. Anderson ei ole katsonut sarjaa, jota pitää samana kuin suolaa olisi kaadettu hänen haavoihinsa. ”Olette vieläkin velkaa anteeksipyynnön”, hän sanoo.

Näyttelijät näyttävät hänen mukaansa siltä, kuin olisivat pukeneet Halloween-asut päälleen. ”Se oli järkyttävää. Tommy luultavasti piti sitä hauskana. Muistan, kuinka hän kirjoitti minulle, että älä anna tämän satuttaa sinua kuin ensimmäisellä kerralla.”

Hän ei kuitenkaan ole katkera häntä näytelleelle Lily Jamesille. ”Uskon, että on vaikea näytellä henkilöä, kun ei tiedä kokonaiskuvaa. Pyysin Netflixiltä, että kutsuisivat Lilyyn minusta kertovan dokumentin ensi-iltaan. Minulla ei ole mitään Lily Jamesia vastaan, hän on kaunis tyttö ja teki vain työtään. Koko ajatus siitä projektista oli minusta murskaava”, Anderson kertoo.

Pamela: A Love Story -dokumentti nähdään tammikuun lopussa Netflixillä.

Lisää luettavaa