Pedro Pascal kertoi miten reagoi kuullessaan The Mandalorian -roolistaan – Favreau ja Filoni olivat hämmentyneitä

Tieto ei ollut ilmeisesti kulkenut.

28.5.2022 08:30

The Mandalorian -sarja on saanut aika suuren suosion ja hyväksynnän Star Wars -fanien keskuudessa, ja yksi tärkeä tekijä on pääosanesittäjä Pedro Pascal. Sarjan tähti kertoi nyt, miten reagoi saadessaan roolin itselleen.

Pascal vietti päivän Manhattan Beachin studioilla, joka oli täynnä monenmoista Star Wars -rekvisiittaa. Hän pääsi jopa kokeilemaan mandalorialaista kypärää, mutta ei edelleenkään tiennyt jo saaneensa Din Djarinin roolin.

Jossain vaiheessa hän kertoi kysyneensä johtavilta tuottajilta Jon Favreaulta ja Dave Filonilta, ketä he haluaisivat hänen näyttelevän?

– Luulen, että he luulivat minun tietävän – mutta minä en tiennyt – joten kysyin heiltä lopulta: ”Mitä te haluatte minun tekevän? Mitä haluatte minun näyttelevän?” Ja he näyttivät hämmentyneiltä. He sanoivat: ”Sinä olet mandalorialainen.”

– Ja minä sanoin: ”Helvetti. … Todellako?”

– Kun minulle tarjotaan niin hieno mahdollisuus osallistua tällaiseen isompaan kokonaisuuteen, en esitä paljoa kysymyksiä. Vastasin kyllä, Pascal kertoi.

Näyttelijä palaa kolmannella kaudella mandalorialaisen rooliin. Vielä saadaan hetki odotella, sillä sarjan uusi kausi on saapumassa Disney Plussaan helmikuussa 2023. Sitä odotellessa voi tutustua Obi-Wan Kenobi -sarjaan, joka lisättiin juuri samaan suoratoistopalveluun.

Lähde: ScreenRant

Lisää luettavaa