Pirtsakka punapää rankan supersankarileffan pääosaan – tiedossa ruumiita ja verimuhjua

Meille suomalaisille taitaa tämä Jimmi Palmiottin ja Joe Quesadan Painkiller Jane -niminen sarjakuva olla hieman tuntemattomampi. Vai myöntääkö joku lukevansa?

Sarjis kertoo newyorkilaispoliisista, Jane Vaskosta, jonka FBI pestaa soluttautumaan suureen huumeita ja ihmiskauppaa harjoittavaan jengiin. Kun Jane haavoittuu, ja käy lähellä kuoleman portteja, saa hän uskomattomia kykyjä, joiden avulla kykenee regeneroimaan itsensä taas kuntoon (aivan kuten Wolverine). Kun naiselle ei jää mitään elämänarvoista, tulee Painkiller Janesta pysäyttämätön voima, joka etsii kostoa niille, jotka hänen elämänsä tuhosivat. Seuraa tuhoa ja kuolemaa.

Painkiller Janeksi on pestattu Hollywood-kaunotar Jessica Chastain – ehkä jopa hieman yllättäen. Elokuvan tuottavat Chastainin oma yhtiö, Sin City: A Dame to Kill Forin tuottanut Stephen L’Heureux sekä Lotus Entertainmentin Lenny Beckerman. Johtavina tuottajina taas häärivät Bill Johnson, Jim Seibel, Ara Keshishian ja Palmiotti.

Chastain nähdään seuraavan kerran John Maddenin (Rakastunut Shakespeare, The Best Exotic Marigold Hotel) Miss Sloanessa, jonka Suomen ensi-iltapäivää ei ainakaan vielä ole merkitty kalenteriin.

Palmiotti on kirjoittanut seikkailuita muun muassa Deadpoolille, Jonah Hexille, Tuomarille ja tällä hetkellä hän työskentelee Harley Quinnin parissa DC Comicsilla. Lionsgate on ostanut oikeudet hänen Monilith-nimiseen sarjakuvaan.

Kuva: The Tree of Life

Lähde: Deadline

Aiheeseen liittyvät jutut