Pixar lopettaa jatko-osien tekemisen – kunhan Toy Storyt ja Carsit on saatu pois alta

Useita omaperäisiä tarinoita kertonut studio aikoo palata juurilleen.

Joskus ainoastaan alkuperäisten ideoiden nimeen vannonut Pixar on viime vuosina tyytynyt tekemään jatko-osia suosituille elokuvilleen – vaihtelevalla menestyksellä.

Tulevina vuosina nähdään vielä Cars 3, Toy Story 4 ja The Incredibles 2, mutta sen jälkeen, lupailee Pixarin johtaja Jim Morris, saavat jatko-osat siirtyä sivuun.

”Kaikki Toy Storyn ja The Incrediblesin jälkeen tulevat elokuvat ovat alkuperäistarinoita”, Morris kertoo EW:n haastattelussa.

Morrisin mukaan tulevat elokuvat sijoittuvat ”epätavallisiin, mutta uskottaviin maailmoihin”, jotka vievät studion täysin uusiin suuntiin. Jatko-osien tekemisestä pidetään tauko, kunnes niille löytyy taas hyvä syy.

”Useimmat studiot lähtevät tekemään jatko-osaa heti, kun heillä on menestys käsissään… Me emme tee jatko-osia, ellei alkuperäisen elokuvan ohjaaja saa ideaa, josta hän pitää ja jonka kanssa hän haluaa mennä eteenpäin”, Morris selittää.

Pixarilta on siis tulevaisuudessa lupa odottaa jotain uutta. Seuraava alkuperäisideaan perustuva elokuva on ensi vuonna ensi-iltansa saava Coco.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut