Prime Videon uusi toimintasarja on huippumenestys – kausi kaksi varmistettiin jo

Korstompi näyttelijä vaikuttaa kelpaavan katsojille.

9.2.2022 06:00

Prime Videoon lisättiin muutama päivä sitten uusi toiminnallinen sarja Reacher. Siinä nähdään kirjojen sivuilta tuttu hahmo, jota on aiemmin näytellyt Tom Cruise omissa Jack Reacher -elokuvissaan.

Sarjan nykyinen tähti on isompi korsto, aivan kuten kirjoissakin. Cruisen tulkitsemana hahmo sai joiltakin kirjojen faneilta kritiikkiä, sillä Cruisea ei voi pitää isokokoisena mörssärinä, jollaiseksi hahmo on kirjoitettu. Alan Ritchsonin olemuksen pitäisi kelvata kirjojenkin faneille.

Sarja on saanut niin hyvän vastaanoton, että Prime Video tiedotti jo uuden kauden olevan tulossa. Fanit saavat mannaa siis ainakin vielä yhden kauden verran.

Amazonin mukaan Reacher sijoittui kaikkien aikojen viiden katsotuimman sarjansa joukkoon Yhdysvalloissa ja maailmanlaajuisesti ensimmäisen 24 tunnin aikana julkaisun jälkeen. On syytä huomioida, että sarjan kaikki kahdeksan jaksoa julkaistiin kerralla. Amazon lisäsi, että se oli yksi sen parhaiten arvioituista alkuperäissarjoista, ja tilaajat antoivat sille keskiarvosanan 4,7/5.

Sarjan ensimmäinen kausi perustuu Lee Childin menestystrilleriin The Killing Floor. Entinen sotilaspoliisi Reacher joutuu syyttömänä virkavallan hampaisiin, ja hän huomaa olevansa keskellä vaarallista salaliittoa. Vastassaan hänellä on likaisia poliiseja, hämäriä liikemiehiä ja kieroja poliitikkoja. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Viaplayssa: ”Tehokkaan toimiva jahtaustrilleri” on hienosti kuvattu – harmi että ohjaajan kädenjälki ei näy tarpeeksi – Episodi.fi

Lisää luettavaa