Prime Videossa on nyt mainion vanhanaikainen seikkailuelokuva – tehtiin silti vuonna 2017

IMDb-arvosana on 6,9.

29.2.2024 17:00

Prime Videon valikoimassa on nyt seikkailuelokuva Jumanji: Welcome to the Jungle (2017). Palvelusta löytyy myös Robin Williamsin vuoden 1995 Jumanji.

Tarina keskittyy joukkoon teini-ikäisiä, jotka löytävät Jumanji-pelin. Se on muuttunut videopeliksi 22 vuotta vuoden 1995 elokuvan Jumanji tapahtumien jälkeen.

Nuorisoporukka huomaa pian olevansa loukussa pelin sisällä aikuisten hahmojen muodossa. Siellä he yrittävät suorittaa tehtävän toisen pelaajan kanssa, joka on ollut loukussa pelissä vuodesta 1996 lähtien. Jos he aikovat päästä takaisin todelliseen maailmaan, heidän on käytävä läpi huima seikkailu.

Ohjaajana toimii Jake Kasdan. Pääosissa nähdään Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Rhys Darby ja Nick Jonas.

Episodin kolmen tähden arvostelussa kirjoitettiin seuraavasti:

”Dwayne ”The Rock” Johnsonin ja Jack Blackin vetovoimaista meininkiä on hauska seurata. Kaksikko kiskoo leffaa harteillaan kuin villiintynyt virtahepolauma – tai ainakin kuin kaksi kiimaista norsua. Tavaraa tuhoutuu, porukkaa lahdataan ja läppä lentää melko isosti. Kevin Hart on oma itsensä (oli se sitten hyvä juttu tai ei) ja Karen Gillan vetää oikein pirtsakan roolin epäröivänä ja epävarmana flirttailevana tappokoneena.

Eihän tästä voi olla tykkäämättä. Pitää kuitenkin myöntää, että on pienimuotoinen ihme, että leffa on näinkin hyvä. Robin Williamsin painolasti tuntuu nimittäin erityisen raskaalta. Kaikki katastrofin ainekset olivat ilmassa.”

Johnson sanoi, että jos olisi voinut näytellä elokuvassa jotain muuta hahmoa, se olisi ollut Jack Blackin esittämä Bethany. Blackista oli Johnsonin mukaan joka päivä todella hauskaa näytellä 16-vuotiasta tyttöä. Alla traileri.

Lue myös: Maailmojen sodan Dakota Fanning on nyt 30-vuotias – tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa