Queen-leffan kuvaukset keskeytetty – ohjaajan terveydentila iso kysymysmerkki

Bohemian Rhapsody on tuleva elokuva, joka keskittyy Queen-bändin nokkahahmon Freddie Mercuryn elämään. Kuvaukset eivät ole kuitenkaan edenneet kovinkaan hyvin.

Huhut kertovat, että leffan ohjaaja Bryan Singer on ottanut toistuvasti yhteen Mercurya näyttelevän Rami Malekin kanssa. Singer ei tehnyt enää paluuta kuvauspaikalle kiitospäivän jälkeen ja Fox on nyt keskeyttänyt kuvaukset ”yllättävän poissaolon” takia.

Tuottajat eivät ole varmoja koko leffan tulevaisuudesta ja ovat valmiita vaihtamaan Singerin johonkin toiseen ohjaajaan.

Singerin edustaja ilmoitti, että hän joutui jäämään kuvauksista pois ”Bryaniin ja hänen perheeseensä liittyvien henkilökohtaisten terveyssyiden takia.” Edustaja kertoi myös ”hänen toivovan pystyvänsä palaamaan töihin heti kiitospäivän vapaiden jälkeen.”

Toinen lähde kuitenkin kertoo, että Bohemian Rhapsody ei ole ollut konfliktivapaa. Singerin on kerrottu ottaneen Malekin kanssa yhteen usein. Kuvaaja on joutunut toimimaan ohjaajana muutaman kerran, kun Singeriä ei ole nähty kuvauspaikalla.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Singer on tehnyt vastaavaa. Hän katosi myös X-Men: Apocalypsen ja Superman Returnsin kuvausten aikana.

Singeriä syytettiin vuonna 2014 alaikäisen näyttelijäpojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hänet linkitettiin myös Hollywoodin seksirinkiin, jonka jäsenet harjoittivat villejä orgioita muun muassa nuorten näyttelijöiden kanssa.

Lähde: JoBlo ja Daily Mail

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut