Quentin Tarantino on pyytänyt Ennio Morriconea säveltämään tulevan elokuvansa

Quentin Tarantinon ja Ennio Morriconen suhde on kokenut kaikenlaista: jossain vaiheessa säveltäjälegendan sanotaan kritisoineen ohjaajan musiikinkäyttöä ja vannoneen, ettei enää koskaan työskentele tämän kanssa. Jotkut jutuista olivat liioittelua, ja otettu pois kontekstista, mutta Morricone kyllä sanoi, ettei pitänyt Django Unchained -elokuvan koirakohtauksesta, sillä se oli turhan raaka.

Morricone lähti kuitenkin Tarantinon kelkkaan The Hateful Eight -elokuvaan, ja otti työstään Golden Globe -palkinnon, ja mahdollisesti myös Oscarin, mikäli akatemia haluaa kunnioittaa legendaa uudesta työstään. Nyt Morricone sanoo Tarantinon tarjonneen hänelle uutta keikkaa.

”Tarantino on jo sanonut, että tulee vielä toinenkin elokuva, jonka teemme yhdessä. Sanoin hänelle, että jatkossa haluan paljon enemmän aikaa. Haluaisin alkaa työskentelemään hänen kanssaan paljon aikaisemmin, jotta voimme puhua työstä, ajatella musiikkia ja vaihtaa ideoita siitä, mitä tulen säveltämään hänelle. En ikinä pyydä ketään ohjaajaa työskentelemään kanssani, mutta se oli Tarantino, joka sanoi, ’OK, tulee vielä seuraava kerta'”, Morricone sanoo Deadlinelle.

Tarantinon seuraavasta elokuvasta, tai siitä, minkä hän aikoo tehdä Morriconen kanssa, ei tietenkään ole vielä mitään tietoa. Lista elokuvista, jotka Tarantino on maininnut haluavansa tehdä on joka tapauksessa valtava.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut