Raikas tuulahdus menneisyydestä: Christopher Walken paljasti, ettei ole todellakaan mikään teknologian ihmelapsi

Melkoinen paljastus.

17.12.2020 18:11

Christopher Walkenia tuskin tullaan näkemään TikTokissa twerkkaamassa, jauhamassa loputtomasti politikkaa Twitterissä tai postaamassa hassuja jouluselfieitä Instagramiin.

Mies nimittäin paljasti, ettei hän edes omista kännykkää tai tietokonetta.

The Late Show otti mieheen yhteyttä Zoom-puhelun muodossa. Legendalta kyseltiin hänen uudesta elokuvastaan, Wild Mountain Thymestä, kun totuus miehen teknologiatietämyksestä paljastui.

– Jonkun piti saapua luokseni ja laittaa tämä kaikki kasaan, koska minulla ei ole matkapuhelinta tai tietokonetta.

Stephen Colbert kysyi syytä.

– Ei sille ole syytä. En vain herännyt tarpeeksi ajoissa tähän mullistukseen. Olen juuri sen ikäinen, että kaikki tämä vain ajoi ohitseni. Enkä ole lopulta edes yrittänyt ottaa selvää, koska olisi todella kummallista, että joku 10-vuotias olisi minua paljon parempi.

Walken ei kuulemma tarvitse kännykkää, koska ne ovat hänen mielestään kuin kello: kaikilla muilla on sellainen. Hän ei ole myöskään omien sanojensa mukaan lähettänyt koskaan emailia, tekstiviestiä tai edes vieraillut Twitterissä.

– Joskus he antavat minulle kännykän kuvauksissa, mutta se on lähinnä sen takia, että he löytävät minut. Ikään kuin koirien tutkapanta. Jonkun muun pitää näppäillä numerot, mikäli haluan käyttää sitä.

Katso koko haastattelu alta.

Lisää luettavaa