Vuosikymmeniä vanha näyttelijättären kuolemantapaus tutkitaan uudelleen – pääepäillyksi nousi silloinen aviomies

Kuka muistaa Natalie Woodin kuoleman vuodelta 1981? Poliisi on avannut tapauksen tutkinnan uudelleen.

Näyttelijätär Natalie Wood kuoli mystisesti 29. marraskuuta 1981. 43-vuotias Wood oli veneilemässä aviomiehensä Robert Wagnerin sekä näyttelijä Christopher Walkenin ja Dennis Davernin kanssa.

Tuolloin tapausta pidettiin tapaturmaisena hukkumistapauksena. Tutkijat avasivat tapauksen uudestaan vuonna 2011 ja kertovat Robert Wagnerin olevan heidän kiinnostuksensa kohteena, Entertainment Weekly kertoo.

Wagner ei ole suostunut puhumaan tutkijoiden kanssa.

– Hänen kertomuksensa eivät käy yhteen muiden silminnäkijöiden kanssa, Los Angelesin poliisilaitoksen John Corina kertoo. Hän on muuttanut kertomustaan useita kertoja, eikä hänen versionsa illan kulusta kuulosta oikealta.

Tapahtuneen jälkeen Woodin kehosta löytyi myös tuoreita mustelmia. Tutkijat ovatkin nyt nostaneet 87-vuotiaan Wagnerin epäillyksi.

Wagner kirjoitti muistelmansa vuonna 2008, jossa kertoi, että hänellä ja Christopher Walkenilla oli riita Woodin urasta tuona iltana. He olivat juoneet alkoholia koko yön. Wagnerin mukaan hän löi viinipullon rikki veneessä olevaan pöytään. Wagner epäilee Woodin lähteneen joko tappelua karkuun tai lähteneen korjaamaan veneen takilaa, minkä takia hän olisi tippunut mereen.

Wood löydettiin tämän jälkeen hukkuneena.

Kuvassa Brainstorm-elokuva, jonka kuvasten aikana Wood kuoli.

Aiheeseen liittyvät jutut