Rakkautta & Anarkiaa järjestää lisää tukinäytöksiä

Pelastetaan Rakkautta & Anarkiaa -kampanja etenee kohti tavoitettaan, kertoo tiedote. Tukinäytökset jatkuvat joulukuussa.

29.11.2023 17:06

Pelastetaan Rakkautta & Anarkiaa -kampanja lanseerattiin viime viikon maanantaina, ja se on reilussa viikossa kerännyt jo 36 500 euroa. Tavoitteena on 45 000 euroa.

Kampanjan tuotot käytetään kokonaisuudessaan festivaalin viimeaikaisten poikkeusvuosien aiheuttamien tappioiden kattamiseen ja valoisan tulevaisuuden turvaamiseen. Bio Rex Lasipalatsissa 27.11. järjestetty tukinäytösiltama keräsi yhteensä 892 katsojaa.

“Olemme valtavan otettuja ja kiitollisia kaikesta tuesta, jota olemme yleisöltä ja kumppaneilta saaneet. Avun määrä kertoo festivaalin suuresta merkityksestä ja arvostuksesta niin yleisölle kuin alalle. Työtä tappioiden korjaamiseksi jatketaan vielä ahkerasti, mutta tulevaisuus näyttää jo hyvin valoisalta!” kommentoi HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -yhdistyksen toiminnanjohtaja Anna Möttölä.

Tukinäytökset saavat jatkoa torstaina 14.12.2023, kun Kinopalatsissa nähdään kaksi ennakkonäytöstä. Illan avaa Andrew Haigh’n ohjaama All of Us Strangers, jonka pääosissa nähdään Andrew Scott ja Paul Mescal. All of Us Strangers tulee teatterilevitykseen 8.3.2024.

Illan päättää Nicolas Cagen tähdittämä Dream Scenario, joka nähtiin Night Visions -festivaaleilla marraskuussa. Cage esittää professoria, joka alkaa ilmestyä kiihtyvällä tahdilla yhä useampien ihmisten uniin. Elokuvan on ohjannut Kristoffer Borgli (Sick of Myself) ja tuottanut Ari Aster. Dream Scenario tulee teattereihin 16.2.2024.

Liput ovat myynnissä festivaalin sivustolla.

Lisää luettavaa