Razzie-ehdokkaat on julkaistu – Onko tässä todella vuoden huonoimmat elokuvat ja niiden tekijät?

Kaikenmoista päässyt listalle.

21.1.2019 17:56

Kun on päivä Oscar-ehdokkuuksien julkistukseen, se tietää Razzie-ehdokkuuksien julkistamista. Razziet ovat vuoden huonoimmille elokuville ja elokuvantekijöille jaettavat palkinnot. Ehdokkuudet listasi mm. Hollywood Reporter.

Huonoin elokuva: Gotti, The Happytime Murders, Holmes & Watson, Robin Hood, Winchester

Huonoin naispääosa: Jennifer Garner (Peppermint), Amber Heard (London Fields), Melissa McCarthy (The Happytime Murders ja Life of the Party) Helen Mirren (Winchester) ja Amanda Seyfried (The Clapper)

Huonoin miespääosa: Johnny Depp (Sherlock Gnomes), Will Ferrell (Holmes & Watson), John Travolta (Gotti), Donald J. Trump (Death of a Nation ja Fahrenheit 11/9) ja Bruce Willis (Death Wish)

Huonoin naissivuosa: Kelyanne Conway (Fahrenheit 11/9), Marcia Gay Harden (Fifty Shades Freed), Kelly Preston (Gotti), Jaz Sinclair (Slender Man) ja Melania Trump (Fahrenheit 11/9)

Huonoin miessivuosa: Jamie Foxx (Robin Hood), Ludacris (Show Dogs), Joel McHale (The Happytime Murders), John C. Reilly (Holmes & Watson) ja Justice Smith (Jurassic Park: Fallen Kingdom)

Huonoin valkokangaskombo: Ketkä tahansa kaksi näyttelijää tai nukkea, erityisesti karmivissa seksikohtauksissa (The Happytime Murders), Johnny Depp ja hänen nopeasti sammuva elokuvauransa (Sherlock Gnomes), Will Ferrell ja John C. Reilly (Holmes & Watson), Kelly Preston ja John Travolta (Gotti), Donald J. Trump ja hänen itseään ruokkiva pikkumaisuutensa (Death of a Nation ja Fahrenheit 11/9)

Huonoin uusintafilmatisointi, plagiaatti tai jatko-osa: Death of a Nation (uusintafilmatisointi Hillaryn Yhdysvalloista…), Death Wish, Holmes & Watson, The Meg (plagiaatti Tappajahaista) ja Robin Hood.

Huonoin ohjaaja: Otto Bathurst (Robin Hood), Kevin Connolly (Gotti), James Foley (Fifty Shades Freed), Brian Henson (The Happytime Murders) ja Spierigin veljekset (Winchester)

Huonoin käsikirjoitus: Death of a Nation, Fifty Shades Freed, Gotti, The Happytime Murders, Winchester

Kuva elokuvasta Robin Hood

Lisää luettavaa